Spektakl u Ciboni / Diaz upozorio Hrgovića da ne podcijeni Perea: 'Snažan je i ima jako amatersko zaleđe'

Image

'Filip je pravi sportaš. Uvijek je u formi i bit će odlično pripremljen za nastup 8. prosinca', kaže Diaz

29.11.2018.
12:29
VOYO logo

Ususret teškaškom obračunu za međunarodni WBC naslov koji će se održati 8. prosinca u zagrebačkom KC Dražen Petrović, Pedro Diaz upozorio je Filipa Hrgovića (6-0, 5KO) da ne podcijenjuje svog protivnika Ytaloa Pereu (11-3-2. 7KO).

Hrgović je nakon impresivne pobjede nokautom protiv Amira Mansoura u rujnu i drugi puta otišao na pripreme u Miami gdje opet računa na Diazove vještine i iskustvo koji bi doprinijeli pobjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diaz, koji je kao trener do sada ostvario značajne uspjehe, tvrdi da je zadovojan pripremama i odnosom sa Filipom, ali kaže "Potrebno je vrijeme da bi izbrusili dijamant".

"Filip je pravi sportaš. Uvijek je u formi i bit će odlično pripremljen za nastup 8. prosinca", kaže Diaz. "Neću govoriti o detaljima priprema, ali mogu reći da će sigurno biti spreman za još jedan sjajan nastup", poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nam je drugi proces priprema. Radimo na izgradnji odnosa sportaša i trenera. On je jako talentiran boksač i napredujemo svaki dan, ali potrebno je vrijeme da izbrusite dijamant", dodaje Diaz.

"Ytalo Perea je dobar protivnik za Filipa. Snažan je, ima jako amatersko zaleđe i vrlo dobro boksačko znanje. Vrlo je važno ne podcijeniti ga. Vjerujem da želi pokazati puni potencijal kao profesionalac, i znam da će u Zagrebu dati sve od sebe da se dokaže", kazao je Daiz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan da kaže koji je Hrgovićev ključ za pobjedu, kubanski trener ne ulazi u duboke analize i kaže jednostavno: "strpljenje, inteligencija i pridržavanje plana. To je sve što ću reći."

Glavna borba boksačke priredbe koja će se održati 8. prosinca u zagrebačkom KC Dražen Petrović bit će susret Filipa Hrgovića i Ytaloa Perea u borbi za naslov međunarodnog WBC prvaka u teškoj kategoriji, a cijeli program događaja bit će uskoro najavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice se mogu kupiti po cijenama od 150 Kn i dostupne su na internetu putem sustava www.eventim.hr. Događaj će ekskluzivno prenositi RTL Televizija.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo