ČVRSTA BRADA I GROMOVITA DESNICA: / Moćno nokautirao legendu a onda kulerski odšetao

Image
Foto: Screenshot: You Tube
21.3.2016.
14:27
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Mark Hunt na glasu je kao borac koji može primiti jako puno udaraca, a njegova desnica ako sjedne, ruši iz prve. Ovoga puta, njegovu gromovitu desnicu osjetio je i Frank Mir koji je s Huntom izdržao tri minute. Hunt je u ovu borbu ušao spremniji nego ikad.

“Hvala Isusu Kristu. Bilo je jako dobro. Uvijek postoje pobjednici i gubitnici. Jedan je morao izgubiti, ali Frank je dobar borac, poštujem ga. Hvala svima na podršci", kazao je Hunt i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Njegovo lice je bilo…on nije bio tamo'

"Kad sam pogledao Franka, zaključio sam da je još uvijek na nekom drugom mjestu. Njegovo lice je bilo... ma on nije bio tamo, tako da sam odšetao. Nije bio prisutan, bio je na drugom mjestu”, rekao je Hunt nakon pobjede i pozvao fanove na veliko slavlje. U backstageu je kasnije dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dolazim po titulu, želim taj naslov”.

Huntu je ovo druga pobjeda zaredom nakon one protiv Antonija Silve u studenom, a prije toga je doživio dva uzastopna poraza od Stipe Miočića i aktualnog prvaka Fabricija Werduma i tako propustio svoju priliku okitit se pojasom UFC prvaka u teškoj kategoriji. No, Hunt vjeruje kako s dvije uvjerljive pobjede u nizu ponovno zaslužuje susrete s borcima iz samog vrha kategorije. Pa kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Borio bih se s bilo kim iz vrha. Mogao bih se revanširati bilo kojem od tih boraca. ‘JDS-u’, Stipi, liku s pojasom… Fabriciju. Nikad nisam izgubio u revanšu, tako da bih želio odraditi jedan s nekim od njih”, zaključio je Hunt na konferenciji za medije u Brisbaneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo