CURE DETALJI NEZAPAMĆENOG INCIDENTA: / 'Ne znam je li McGregor na drogama, ali ništa više neće biti isto'

Image
Foto: Screenshot

Dana White je zgrožen McGregorovim novim incidentom

5.4.2018.
23:11
Screenshot
VOYO logo

Šef UFC organizacije Dana White obratio se medijima odmah nakon incidenta koji je uzrokovao pomahnitali Conor McGregor u pratnji dvadesetak svojih kolega u Barclays Center dvorani u Brooklynu, New York.

POMAHNITALI MCGREGOR UZROKOVAO NEREDE: Opći kaos u dvorani, ima i ozlijeđenih, policija lovi Conora po New Yorku

White je otkrio kako je uopće došlo do incidenta, odnosno kako se irska razjularena gomila našla u prostoru dvorane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je kako su kasno sinoć saznali da je McGregor u New Yorku, ali da su smatrali da je došao zbog subotnjeg eventa.

Objasnio je kako je do cijelog incidenta došlo zbog toga što je McGregora i ekipu kroz vrata pustio akreditirani dvojac njegove službene web stranice, odnosno Youtube kanala, prenosi Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovo je najodvratnija stvar koja se dogodila u povijesti naše organizacije'

“Conor i oko 20 drugih ljudi pušteno je u dvoranu od strane “Mac Life” ekipe, koja je bila akreditirana za ovaj event. Otvorili su im vrata, a oni su uletjeli u zgradu i zaletjeli se prema parkiralištu gdje su se borci ukrcavali u vozila. Počeli su napadi vozila, bacali su kante za smeće i stolice te su uzrokovali posjekotinu Michaela Chiese. Porezao je lice na više mjesta i ne izgleda dobro. Rose Namajunas bila je gotovo pogođena i ona je trenutno vrlo uznemirena, odnosno u blagom je šoku. Jednom od naših zaposlenika slomili su zglob. Ovo je najodvratnija stvar koja se dogodila u povijesti naše organizacije. Ovi svi borci trebali su mir, u situaciji su kada skidaju kilograme, a onda se pojavila hrpa od 20 propalica koja je napravila to što je napravila”, kazao je Dana White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

McGregor je viđen kako ulazi u vozilo koji je onda otputovalo u nepoznatom smjeru, piše Fight Site. Policija je brzo reagirala te je Conor McGregor službeno gonjen od strane iste. To je potvrdio i sam White:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Policija je izdala nalog za uhićenje Conora McGregora i trenutno ga traže. Njegov avion nema pravo napustiti New York i ukoliko uzleti biti će prisilno prizemljen. Ukoliko policija ne pronađe Conora, vjerujem kako će se sam predati.”

Najteže stradao Michael Chiesa

Najveća žrtva cijelog incidenta je Michael Chiesa koji je doživio fizičke ozljede, dok je ono što se dogodilo psihički djelovalo na stanje inače vrlo smirene i fokusirane Rose Namajunas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Chiesa se trenutno nalazi u bolnici i čekamo da vidimo što će biti. Cijelo lice mu je bilo krvavo, ima posjekotine na više mjesta. Nakon ovog namjeravam otići kod Rose Namajunas i provjeriti kako je ona.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari su Whitea upitali kako će ovo utjecati na odnose UFC-a i njihove najveće zvijezde, a predsjednik promocije jednostavno je izrazio gađenje svime što je ovaj napravio. Osim toga je najavio da neće ostati samo na ovome, nego da će s Ircem završiti na sudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne možeš doći u dvoranu i napasti autobuse'

“Mislim kako su nakon ovoga svačiji odnosi s Conorom McGregorom na jako niskim granama. Nakon ovako nečega, nakon ovakve odluke, više ništa neće biti isto. On je imao sukob s Khabibom, radi onoga što se dogodilo između Khabiba i Artema Lobova, no ne možeš doći u dvoranu i napasti autobuse u kojima se nalaze borci koji za dva dana trebaju nastupiti. Svakako ćemo pravno goniti McGregora nakon ovoga što je učinio. Naravno da ne želim trenutno s njim imati nikakvog posla. Želite li vi imati posla s njim, želite li raditi s njim intervjue i kupovati prijenose njegovih borbi? Mislim da to nitko ne želi i da su svi zgroženi time što je učinio. Ne znam je li on na nekim drogama ili što je problem, ali šokiran sam. Govorimo o čovjeku koji kod kuće ima bebu. Tako se ponaša, a kod kuće ima malog sina. On će sada imati velikih problema, mi nismo jedini koji će ga tužiti i sigurno će se naći u velikim problemima. Ovo što se danas dogodilo je kriminal", istaknuo je White.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo