CRO COP OTKRIO DETALJE O SUPARNIKU: / 'On je jedan od njihovih najvećih boraca ikada, ali da sam veliki favorit - jesam'

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor
24.11.2017.
8:17
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

Hrvatski majstor borilačkih vještina otkrio je za NovuTV što zna o 47-godišnjem suparniku čiji je profesionalni omjer 27 pobjeda, 19 poraza i dvije borbe s neodlučenim ishodom.

"On je jedan od njihovih najvećih boraca ikada. Pobijedio je Fjodora u njegovim najboljim danima no to je bila posjekotina, tehnički nokaut. Sjećam se legendarnog njegovog meča sa Huntom. Hunt ga je uspio svladati tek u drugoj rundi. Vratio se prije dvije godine u meču s Jamesom Thompsonom i nokautirao ga. Podcijenit ga neću sigurno, ali da sam veliki favorit - jesam. Kamp je odličan, nema ozljeda to je to", siguran je Cro Cop koji nastavlja analizu suparnika i dodaje kako Japanac nije bio prvi izbor:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je judaš po vokaciji, voli rušiti i udaviti ljude. Ali, ne libi se udariti, pa Thompsona je nokautirao. Imao je borbu protiv Baruta prošle godine. Kažem, on je uskočio kao neka alternativa. Njih je nekoliko odbilo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo