CRO COP NA STARU GODINU NA STAROM MJESTU: / Objavljeno kada će izaći u ring, a bivši protivnik otkrio koliko mu to znači

Image

Mirku će to biti deveti nastup u Saitama Areni na Staru godinu, a ima sedam pobjeda i jedan poraz

24.12.2017.
19:53
VOYO logo

Mirko Filipović na Staru se godinu vraća tamo gdje ga svi znaju - u japansku Saitama Arenu. Protivnik mu je Tsuyoshi Kohsaka, veteran koji je u karijeri odradio 47 borbi, a jednako toliko ima i godina.

Cro Cop je kraj karijere najavio u 2018. godini, a posljednju borbu imao bi protiv pobjednika Rizin Grand Prixa turnira kojeg je svojedobno i sam osvojio te će mu borba protiv Kohsake samo poslužiti kako da ostane u formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stignete se naspavati prije borbe

A objavljena je i satnica ovog turnira koji će se održati 31. prosinca. Filipovićev meč je deveti po redu, a cijela priredba počinje u 8 sati ujutro po našem vremenu. Tako da Cro Cop u ring neće izaći prije 11 sati.

Prema pravilma Rizina, prva runda traje 10 minuta, druga i treća po pet minuta. Mirku će to biti deveti nastup u Saitama Areni na Staru godinu, a ima sedam pobjeda i jedan poraz, od Aarona Hunta 2005. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A koliko ove borbe zapravo znače Mirku najbolje je objasnio Brendan Schaub koji je pobijedio našeg borca u kavezu UFC-a 2011. godine:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam naivan i bahat misleći da ću ući u kavez i pregaziti ga. Bože, kako sam se grdo prevario. Pobijedio sam ga tehničkim nokautom u trećoj rundi, ali slomio mi je nos na 16 mjesta, imao sam šesnaest šavova na oku i 14 na usni, povraćao sam iza pozornice. Sjedili smo iza, ja povraćam, a njega su isto šivali. Pogledam Cro Copa i kažem mu: 'Stari, pa što mi to radimo?!'. A on mi odgovori: 'Ovo je život'. I tad sam se prvi put zapitao je li stvarno tako. Za njega je bilo, njemu je to sve, meni nije. Tada sam shvatio da nisam poput njega i da mi nije uopće mjesto u oktogonu s njim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo