Pukla na gazdu i poručila kučki: 'Razbit ću te!'

Otkako se Ronda Rousey priključila UFC-ovoj obitelji, svi fanovi pričaju samo o dvoboju desetljeća, Ronda protiv Cris Cyborg Santos.

1.2.2013.
8:30
VOYO logo

Dosta se nagađalo hoće li taj doboj biti organiziran, no problem stvara velika razlika u kilaži. Santos je čak desetak kilograma teža od svoje potencijalne suparnice, stoga dvoboj još uvijek ne može biti organiziran.

Prema pravilima, gornja granica bantam kategorije u kojoj nastupa Ronda Rousey iznosi 63.5 kilograma, a Cris Cyborg je trenutno na 66. Vlasnik UFC-a Dana White je najavio kako je spreman organizirati taj dvoboj, ali tek kada Cyborg spusti kilažu na zadovoljavajuću težini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od toga je prošlo skoro već tri mjeseca, a Cyborg se i dalje drži na 66. White je istaknuo kako smatra kako Cyborg izbjegava dvoboj iz njemu nepoznatih razloga, na što je ova poputno pukla.

"Iako svi znaju da svoju kilažu jedva mogu spustiti na 66 kilograma, ovaj put ću se stvarno žrtvovati. Doći su na 63.5! Protiv Ronde ću se boriti i besplatno ako treba. Jedino mi nije jasno kako Dana može reći da ju izbjegava". istaknula je Santos i poručila svojoj budućoj protivnici:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve ću ušutkati jednom zauvijek, spremna sam se boriti s jednom rukom protiv nje. Ja sam prvakinja, a ne ona... Ajde Ronda, dođi kučko, razbit ću te", zaključila je na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo