'CIKATIĆEVA OBITELJ MI JE POSLALA OVU SNIMKU': / UFC legenda emotivno se oprostila od Hrvatskog Tigra

Image
Foto: Screenshot

Rutten je 1999. godine osvojio naslov UFC prvaka, ali zbog ozljeda nije ostvario svoj maksimalni potencijal

2.4.2020.
20:23
Screenshot
VOYO logo

Jedan od najboljih hrvatskih boraca svih vremena, pionir K1 borbe na ovim prostorima, prvi osvajač Grand Prix K1 turnira Branko Cikatić (65), preminuo je prošlog ponedjeljka u Solinu u svojoj kući, nakon što su ga iz bolnice poslali da svoje posljednje dane proživi u miru i uz svoje najbliže.

Od Cikatića su se danima opraštali mnogi velikani borilačkog svijeta, a jedan od njih je i legendarni UFC-ov teškaški prvak Bas Rutten.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SEDAM MAFIJAŠA STIGLO JE KOD CIKATIĆA PO NOVAC PA NA KRAJU BJEŽALI: Ova priča pokazuje koliko je opasan bio Hrvatski Tigar

Bio je životinja

Rutten je 1999. godine osvojio naslov UFC prvaka, ali zbog ozljeda nije ostvario svoj maksimalni potencijal. Ovo je njegova poruka kojom se oprostio od nedavno preminulog Cikatića:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, prerano nas je napustio Branko Cikatić, a njegova obitelj poslala mi je ovaj video. Bio je nevjerojatno snažan borac, prvi K1 prvak koji je u istoj večeri u sve tri svoje borbe pobijedio nokautom. Od 87 pobjeda, 82 je ostvario nokautom. Bio je životinja!

Na kraju ovog videa možete vidjeti da se još uvijek borio. Čak je i iz svog kreveta radio zgibove. Jako ćeš nam nedostajati. Počivaj u miru snažni Branko. Bas", napisao je Rutten te priložio spomenuti video.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo