OSVETA SE SERVIRA HLADNA / UFC borac osvetio se savršenom taktikom i prozvao velikane: 'Dođi se boriti samnom kukavice, pa nisam ja oni'

Image
Foto: Profimedia

Belal Muhammad pobijedio i prozvao jaka imena

17.4.2022.
7:27
Profimedia
VOYO logo

Zanimljiv UFC borac, 33-godišnji Belal Muhammad je morao čekati skoro pet i pol godina da se osveti, ali je pokazao dominantnu izvedbu u revanšu s Vicenteom Luqueom u borbi večeri UFC Vegas 51, koji je održan noćas po hrvatskom vremenu.

Image
TRESE SE UFC /

Debitant kontroverznim udarcem pobijedio Velikog medu. Nitko ne vjeruje što je iskusni sudac napravio: 'Očito da je bilo namjerno'

Image
TRESE SE UFC /

Debitant kontroverznim udarcem pobijedio Velikog medu. Nitko ne vjeruje što je iskusni sudac napravio: 'Očito da je bilo namjerno'

Briljantna strategija hrvanja

Bila je to briljantna strategija koju je Muhammad provodio rundu za rundom jer je koristio brz rad nogu, znatno poboljšane udarce i dobro tempirane, kako bi Luquea pogađao. Muhammad je izgledao bolje nego ikad dok je izbacio iz ritma jednog od najopasnijih finišera u sportu, nakon što je poražen od Luquea nokautom za samo 79 sekundi u njihovom prvom susretu u studenom 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovoga puta Muhamed je bio taj koji je pobijedio. Suci su mu dali dali borbu 49-46, 49-46 i 48-47, odnosno bodovali u njegovu korist. Osveta se servira hladna, a Muhamed je ovog puta to jako dobro demonstrirao...

Preskočio prepreku

"Ono je samo bila nekakva manja grba na mome putu, manja prepreka", rekao je Muhamed nakon toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nokautirao me bio tada da. Što sad imaš za reći? Pobijedio sam. Znao sam da će mi to biti jedan od najtežih izazova.

“Znao sam da je Luque najbolji u udarcima i grapplingu, toj kombinaciji i on me nokautirao na taj način tada. Pokazalo se da mogu sve, nakon ovog, u borbi, to se vidjelo. Mogu se boriti s najboljima. Mogu se potući s najboljima. Mogu se nositi s najboljima", rekao je Muhammad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova druga njihova borba bila je sjajno odrađena od strane Muhammada, koji jednostavno nije dopustio da mu suparnik diktira borbu, a onda je počeo miješati kako bi dodatno frustrirao veterana u poluteškoj kategoriji. Muhammad je slavio hrvanjem, to ga je izvuklo i to je odradio fantastično, piše MMAFighting.

Image
Image

Jednoglasna sudačka odluka

Jednoglasna odluka stavlja Muhammadov niz neporaženosti na osam uzastopnih, a on nije gubio vrijeme u pokušaju protiv drugog najbolje rangiranog velteraša protiv kojeg se pokušava boriti već nekoliko godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prestat ću zvati šampiona jer mi nitko ne želi dati tu šansu", rekao je Muhammad.

“Dopusti mi da Karen. Colby Covington je ovdje i nešto priča. Dođi se frajeru boriti protiv pravog borca, kukavice. Ja sam pravi, pobjeđujem u borbi. Nisam Jorge Masvidal nakon dva poraza. Nisam Tyron Woodley nakon pet poraza. Ja sam 'Bully B' od sedam pobjeda. Dođi se boriti s pravim izazovom, kukavice.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje za vidjeti hoće li se Muhammadu ispuniti želja, ali na sva pitanja o njegovoj valjanosti u hijerarhiji velter kategorije jasno je odgovoreno pobjedom nad Luqueom na UFC Vegas 51.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo