MA MOŽE LI LUĐE? / 'Tri na tri' makljaže u Poljskoj mogle bi postati globalno ludilo: Pogledajte ovaj rat u kavezu bez milosti

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Poljska MMA scena svakim danom sve više napreduje i daje različite varijacije

22.8.2021.
11:03
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Borilački sportovi iz dana u dan toliko evoluiraju i dobivaju na popularnosti, da je to nevjerojatno. Naime, na Twitter profilu Streetfight Banned-cho osvanuo je ludi video MMA meča amaterskih borkinja i boraca "tri na tri". Naravno, u pitanju je poljska MMA organizacija.

Image
BRUTALNI NOKAUT /

Spektakularnim udarcem kojeg je oplemenio naš Mirko Filipović postala je viralni hit

Image
BRUTALNI NOKAUT /

Spektakularnim udarcem kojeg je oplemenio naš Mirko Filipović postala je viralni hit

Poljaci inovatori slobodne borbe

Poljaci su prvi uveli ovakav način borbe "tri na tri", "četiri na četiri", "pet na pet". Poljska puno ulaže u slobodnu borbu koja je nakon nogometa vjerojatno najpopularniji sport u toj zemlji, s velikom medijskom zainteresiranošću. Na kraju krajeva, KSW organizacija dolazi iz Poljske a radi se o možda i najjačoj euro organizaciji slobodne borbe, u kojoj naš Roberto Soldić drži pojas prvaka u velteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

From The War

Ova promocija iz Poljske dakle se zove "From The War" i donosi bare knuckle MMA borbe. Iz priloženog videa možemo zaključiti nešto o pravilima, odnosno da se borbe odvijaju metodom eliminacija, gdje sudac može prekinuti "akciju" i eliminirati borca ili borkinju za koje smatraju da više nisu na pravi način u borbi, odnosno da se ne mogu boriti ili su u podređenom položaju, na podu, bez ikakve aktivnosti za obranom i napadom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I strategija igra ulogu

Tako vrlo lako može doći do situacije gdje se jedna osoba bori protiv tri. Također, za napomenuti je da su neki od ovih boraca i poljski nogometni huligani, jer sama varijacija ovakvih borbi prvo je došla od sudjelovanja poljskih nogometnih huligana u tzv. svojim ali i međunarodnim ligama, kao i na kraju krajeva, u konačnici od dogovorenih navijačkih tučnjava na livadi, tzv. livada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju krajeva, samo pogledajte video od TFC-a i sve će vam biti jasno. Upravo je to turnirska natjecateljska tučnjava ekipa navijačkih grupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U muškom dijelu From the War, Demony i Gladiatorzy odmjerili su snagu, znanje ali i strategiju. Ima tu dosta strategije, napada kako bi se stvorio "višak" u borbi.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo