Nokaut u trećoj rundi / Analiza Božića i Preskara: 'Za dvije godine Filip bi mogao napasti Joshuu, pretendira na svjetski vrh'

Image

Fantastičan rad nogu bio je ključ dominantne Hrgovićeve pobjede, podvukli su RTL-ovi stručni komentatori Stjepan Božić i Mario Preskar

8.9.2018.
22:49
VOYO logo

U Hrgovićevoj pobjedi nad Mansourom vidio se potpis Pedra Diaza, slavnog Kubanca koji je nedavno ušao u tim "El Animala", istaknuo je Stjepan Božić.

"Filip je kratko radio s Diazom ali je, čini se, upio sve što mu je ovaj govorio. Popravio je i poboljšao sam stav, puno je konkretniji u gardu, ruka puno radi, noge su fantastične. Večeras su pobjedu u ovom meču odigrale noge. Je li to ta kubanska salsa u pitanju, ne znam, jako me fascinirao rad njegovih nogu i to je glavni razlog zbog koje je Filip Večeras pobijedio. Za Joshuu trenutno nije spreman ali ako nastavi raditi s Diazom, za dvije godine mogao bi napasti Joshuu", kazao je Božić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI:

"Prolazio je desni kroše. On je svojom upornošću, fantastičnim radom nogom doveo se u tu poziciju. Provocirao je njegove promašaje i stvorio si poziciju da mu prolaze ubojiti udarci", analizirao je Mario Preskar, pojasnivši koliku je nervozu Hrgović sasvim sigurno prolazio uoči meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nevjerojatna je nervoza, nepojmljiva običnim ljudima. Samo mi koji smo prolazili takvo što možemo to znati. Ledi vam se krv u žilama zbog pune dvorane, pogotovo ako je to u svom rodnom gradu, kojem dugujete eksplozivnu borbu. Filip se ovom pobjedom upisao u povijest, urezao se u stranice povijesti europskog i svjetskog boksa. Ozbiljno pretendira na svjetski vrh i sada je samo pitanje vremena kada će doći do tog meča i tko će mu biti protivnik."

Preskar je dodao kako Filip sa svojim fenomenalnim pokretima nogu, Amiru Mansouru nije dozvolio distancu, nakon čega bi mu uputio dva-tri savršena udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo