debakl engleskog prvaka / Klinci iz New Yorka razbili Chelsea u prvoj pripremnoj utakmici, Mourinho zadovoljan!

Image
Foto: AP Images

Unatoč rezultatu, menadžer Chelseaja Jose Mourinho bio je zadovoljan prvim testom svoje momčadi uoči nove sezone

23.7.2015.
11:53
AP Images
VOYO logo

Momčad New York Red Bullsa sastavljena većinom od mladih igrača koji tek trebaju izboriti mjesto u prvoj momčadi svladala je londonski Chelsea s 4-2 (0-1) u utakmici International Champions Cupa (ICC) odigranoj na Red Bull Areni u Harrisonu (New Jersey). 

Chelsea je na poluvrijeme otišao s minimalnom prednošću zahvaljujući pogotku francuskog napadača Loica Remyja. U drugom dijelu je Jose Mourinho u igru ubacio zvijezde poput Edena Hazarda, Diega Coste, Johna Terryja, Nemanje Matića, a na vratima je Belgijca Thibauta Courtoisa zamijenio Asmir Begović kojem je to bio prvi nastup u dresu Chelseaja. Debi BiH reprezentativca pretvorio se u pravu noćnu moru, s obzirom na to da su domaći u drugom poluvremenu postigli sva četiri pogotka, ali Begović je sukrivac bio samo kod posljednjeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Begovića je prvi svladao Castellanos (51), nakon pogreške Johna Terryja. Castellanos je u 70. minuti ubacio, a Adams glavom pogodio za vodstvo New Yorka 2-1. U sljedećih sedam minuta pala su još tri pogotka, a dvaput je Begovića svladao 22-godišnji Sean Davis. Prvi pogodak postigao je u 73. minuti za 3-1. Zaostatak Londončana smanjio je Hazard (75), a konačnih 4-2 postavio je Davis u 77. minuti.
Chelsea će sljedeću utakmicu ICC-a igrati protiv PSG-a u Charlotteu (Sj. Karolina), u noći sa subote na nedjelju.

Unatoč rezultatu, menadžer Chelseaja Jose Mourinho bio je zadovoljan prvim testom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dali su nam točno ono što nam je trebalo. Da smo došli ovdje i pobijedili 10:0 ja ne bih bio sretan jer bi to znači da je sve bilo prelagano. Dobili smo točno ono što smo trebali", rekao je slavni Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo