HRVATSKI NAPADAČ STRIJELAC / Klasnić zabio za pobjedu pa isključen

Iako je u igru ušao u 77. minuti, Ivan Klasnić osigurao je 2:1 pobjedu Boltona nad Stokeom ali i dobio dva žuta kartona zbog čega je isključen i sve to u sudačkoj nadoknadi vremena.

16.10.2010.
17:50
VOYO logo

Iako je u igru ušao u 77. minuti, Ivan Klasnić osigurao je 2:1 pobjedu Boltona nad Stokeom ali i dobio dva žuta kartona zbog čega je isključen i sve to u sudačkoj nadoknadi vremena, u 8. kolu Premiershipa.

Tottenham je u gostima pobijedio Fulham 2:1, a od četvorice Hrvata u redovima Spursa na terenu je bio samo Luka Modrić, koji je odigrao cijelu utakmicu. Niko Kranjčar, koji je igrama u reprezentaciji pokazao da je u odličnoj formi, i dalje ne dobija priliku, te je i ovu utakmicu prosjedio na klupi za pričuve, dok Vedran Ćorluka i Stipe Pletikosa nisu bili ni među pričuvama. Fulham je poveo pogotkom Kamare u 30. minuti, a već minutu kasnije poravnao je Pavljučenko, dok je pobjedu Spursima donio Huddlestone u 63. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United je kod kuće odigrao 2-2 protiv West Bromwich Albiona. Manchester je na poluvrijeme otišao sa prednošću od 2-0 golovima Hernandeza (5) i Nanija (25), a u drugom poluvremenu u razmaku od pet minuta West Bromwich je uspio doći do poravnanja. Prvo si je Evra u 50. minuti zabio autogol, a potom je pogodak postigao Tchoyi (55).

Najbolji igrač Uniteda Wayne Rooney, koji je u sukobu s trenerom Alexom Fergusonom, u igru je ušao tek u 71. minuti. Rooney je prije dva dana izjavio da nema nikakvih problema sa gležnjem, demantiravši tako tvrdnje Alexa Fergusona, koji ga nije uvrstio u momčad u utakmici Lige prvaka protiv Valencije (29. rujna), te u prvenstvenom susretu protiv Sunderlanda (2. listopada), a za oba slučaja kao razlog je naveo ozljedu gležnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U medijima se nagađa kako su odnosi Fergusona i Rooneyja "zahladili" nakon otkrića da je napadač Manchester Uniteda imao seksualnu aferu sa prostitutkom.

Arsenal je na domaćem terenu svladao Birmingham 2-1. Gosti su poveli preko Žigića (33), a preokret i pobjedu Arsenalu donijeli su Nasri (41-11m) i Chamakh (47).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U videoprilogu pogledajte Klasnićevu majstoriju nakon koje je isključen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo