KILLER NAPOKON PRORADIO / Klasnić s dva gola potopio Lyon

Image

Hrvatski napadač Ivan Klasnić zabio je oba pogotka za svoju momčad u 2-1 domaćoj pobjedi protiv Lyona u 17. kolu francuskog nogometnog prvenstva.

7.12.2008.
7:05
VOYO logo

Klasnić je u utakmicu krenuo s klupe, ušao je u 59. minuti, a već minutu kasnije zatresao je mrežu prvi put u svom prvom kontaktu s loptom. Kasnije je donio svojoj momčadi i pobjedu sigurno reliziravši jedanaesterac. Bili su to prvi golovi za Klasnića u Le Championnatu, a hrvatski je napadač u izjavi nakon utakmice objasnio da njegova igra ovisi o momčadi.

"Osjećam se dobro, u dobroj sam formi. Znao sam da ćemo protiv Lyona odigrati dobro. Iako je naš protivnik imao više loptu u posjedu, bolja je momčad pobijedila", rekao je Klasnić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došao sam u Nantes igrati i zabavljati se na terenu. Svi očekuju od mene da zabijam golove, ali to nije tako jednostavno. Ako momčad igra dobro, onda igram i ja. Teško je igrati dobro ako to nije slučaj", zaključio je hrvatski napadač kojeg su na web stranicama kluba prozvali "Ivan Grozni".

"Ivan je zabio dva gola ušavši s klupe. Možda je to najbolja opcija za njega", šalio se nakon utakmice trener Nantesa Elie Baup i dodao da se nada da će Klasnićevi golovi protiv Lyona biti samo okidač za nove golove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova pobjeda za nas je veliki poticaj. Na početku smo bili malo ukočeni i previše smo respektirali naše protivnike. U nastavku se to promijenilo. Nitko nije mogao predvidjeti da ćemo uzeti sva tri boda protiv Lyona i to je velika pobjeda za naš klub", dodao je francuski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo