Odbio veliku 'lovu' /

Khabib odbio revanš s McGregorom, tukao bi se s Mayweatherom

Image
Foto: AP Images

Mayweather je ovih dana prihvatio borbu s Khabibom i čini se da nas očekuje još jedan boksački meč između UFC prvaka i boksača

16.10.2018.
19:00
AP Images
VOYO logo

Teško bi bilo pronaći fana UFC-a koji ne bi hto vidjeti revanš najveće borbe u povijesti tog sporta između Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova

Dagestanac, koji je odnio pobjedu protiv zloglasnog Irca, ipak nije privatio ponudu vrijednu čak 15 milijuna dolara za novu borbu. Bar je tako rekao njegov stric Alex Nurmagomedov za poznati ruski sportski portal Sport Express.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da je Conor odmah nakon borbe koja je završila uličnom tučnjavom rekao da se veseli uzvratnoj borbi protiv Nurmagomedova, da bi ovaj na borbu pozvao boksačkog prvaka Floyda Mayweathera.

Mayweather je ovih dana prihvatio borbu s Khabibom i čini se da nas očekuje još jedan boksački meč između UFC prvaka i boksača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi su odboksali Conor McGregor i Mayweather, a boksački šampion je očekivano slavio. Conor je, dakle, izgubio od Mayweathera i Nurmagomedova i najbolje rješenje za njega bilo bi da uskoči u ring dok se ova dvojica bore i namlati jednog i drugog, što ne bi bilo ništa čudno ako znamo o kakvom je karakteru riječ. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo