KEK KOD JELIČIĆA PROGOVORIO O BOLNOJ TEMI I BIŠĆANU: / 'Došlo je do zasićenja i loše komunikacije...'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Pet godina trajala je njegova avantura u Rijeci.

11.12.2018.
19:49
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Bivši trener Rijeke i aktualni slovenski izbornik MatjažKek gostovao je u emisiji Joška Jeličića na Planet Sportu. Progovorio je tim putem o odlasku s Rujevice i svom nasljedniku IgoruBišćanu.

"Došlo je do zasićenja i loše komunikacije. Mislim da je napuštanje kluba bilo odgovorno od mene", kazao je Kek, čije riječi prenose 24 sata te se zahvalio svima u Rijeci. Potom je dodao kako mu je drago što ga je naslijedio trener koji je preokrenuo negativan niz s pobjedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvali Bišćana

"Bišćan je u igru unio nekoliko dobrih ideja, a momčad je na to odlično reagirala", dodao je. Istaknuo je i kako je njegov klub najbolje igrao u derbijima te da se pokazalo odličnim što Bišćan poput Bjelice rotira momčad.

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

24.11.2018.,stadion HNK Rijeka, Rijeka - Hrvatski Telekom Prva liga, 15.kolo, HNK Rijeka - GNK Dinamo. Trener Rijeke Igor Biscan Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

"Mislim da je dobro što je Rijeka blizu Modrih jer bi na proljeće moglo biti svašta", rekao je slovenski stručnjak. Rijeka je trenutačno drugoplasirana momčad hrvatskog prvenstva s devet bodova manje od Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo