KATALONSKI DNEVNI LIST BARCELONI PREPORUČIO HRVATA: / 'Njega mogu odmah dovesti'

Image
Foto: Profimedia

Katalonski Sport objavio je zanimljiv post na svom Twitteru

10.11.2020.
12:46
Profimedia
VOYO logo

Napadač Barcelone AnsuFati izbivat će s terena oko četiri mjeseca, nakon što je u ponedjeljak podvrgnut operativnom zahvatu na ozlijeđenom koljenu, objavio je katalonski klub.

Image
BARCA EKSPRESNO PRONAŠLA ZAMJENU ZA TEŠKO OZLIJEĐENU ZVIJEZDU: /

Stiže napadač kojeg su lovili cijelo ljeto

Image
BARCA EKSPRESNO PRONAŠLA ZAMJENU ZA TEŠKO OZLIJEĐENU ZVIJEZDU: /

Stiže napadač kojeg su lovili cijelo ljeto

Zbog toga je sada klub prisiljen što prije pronaći rješenje kako bi nadoknadio ovaj veliki gubitak. Već se spominje dolazak Memphisa Depaya u siječnju. Nizozemac je bio velika želja Ronalda Koemana i ljetos, ali do realizacije transfera nije došlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona, inače, i prije siječnja može dovesti novog napadača, uz uvjet da je on slobodan. Povodom toga katalonski Sport objavio je zanimljiv post na svom Twitteru.

“Barca bi već danas mogla pojačati momčad s igračima koji nemaju ugovor. Neke od opcija su: Mario Mandžukić, Alexandre Pato, Jack Wilshere, Shinji Kagawa, Daniel Sturridge”, naveli su i upitali svoje čitatelje koga bi od njih oni doveli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukića se, inače, ovih dana povezuje s transferom u Celtu Vigo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Raspituju se o situaciji s Marijom Mandžukićem uoči mogućeg dovođenja. On je bez momčadi nakon kratkog boravka u Kataru", izvijestila je radio postaja Cadena COPE iz svoje lokalne redakcije u gradu Vigu.

Osvajač srebrne medalje s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu 2018. ima iskustva igranja u Španjolskoj jer je nosio dres Atletico Madrida od srpnja 2014. do srpnja 2015. U 43 nastupa za crveno-bijele postigao je 20 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je kao slobodan igrač bio zanimljiv mnogim klubovima u prošlom prijelaznom roku, a imao je već i gotovo potpisan ugovor s ruskim Lokomotivom. Najviše interesenata bilo je u Italiji pa se Mandžukića povezivalo s Romom, Milanom, Sassuolom, Bolognom, a spominjan je i mogući povratak u Juventus.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo