RASULO U TABORU TRICOLORA / Kaos: Francuzi prekinuli trening!

Francuzi su u nedjelju prekinuli trening, njihov direktor reprezentacije podnio ostavku, a do svađe došlo i u stručnom stožeru.

20.6.2010.
15:52
VOYO logo

Potpuni kaos zavladao je u taboru francuske reprezentacije dan nakon odluke da se Anelka pošalje kući zbog vrijeđanja izbornika Domenecha.

Reprezentativci su u nedjelju odbili trenirati, nakon čega je direktor reprezentacije Jean-Louis Valentin podnio ostavku na svojuj funkciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je skandal! Oni ne žele trenirati. Što se mene tiče, ovo je kraj. Odlazim iz reprezentacije", kazao je zgroženi Valentin.

Francuski reprezentativci došli su na trening ali samo nekoliko minuta kasnije došlo do sukoba između izbornika Domenecha i pomoćnog trenera Roberta Duvernea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon verbalnog sukoba, Duverne je ljutit napustio igralište i pritom bacio akreditaciju za SP. Igrači su potom prekinuli trening i otišli u autobus.

Podsjetimo, Francuzi su se na Svjetsko prvenstvo i plasirali nepošteno, nakon što su u doigravanju protiv Iraca postigli pobjednički gol kojeg je asistirao Thierry Henry - rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo