OPET JE ZABIO: / Pogledajte novi gol nezaustavljivog Kalinića!

Image
Foto: AFP, FILIPPO MONTEFORTE

Fiorentina je izgubila 'mali derbi' 8. kola Serie A, Napoli ih je svladao s 2:1, a gol za goste potpisuje naš reprezentativac Nikola Kalinić.

18.10.2015.
17:02
AFP, FILIPPO MONTEFORTE
VOYO logo

Nažalost po Nikolu i društvo, njegov gol nije bio dovoljan za bod. Kalinić je iz prve odlično pogodio za 1:1, ali slavlje viola je trajalo manje od dvije minute. Već u 75. minuti Gonzalo Higuain je zabio za velika tri boda Napolija. Kalinić i Milan Badelj su odigrali cijeli susret za 'viole', dok Ante Rebić nije ulazio u igru. Nije nastupio niti Ivan Strinić za Napoli. Bio je to drugi poraz gostiju, koji sada mogu i izgubiti vodeće mjesto na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ovisi o najvećem talijanskom derbiju, okršaju Intera i Juventusa ove večeri u Milanu. Ukoliko domaćin slavi, preuzet će vodstvo u Serie A s bodovom više od Fiorentine (18). Roma je skupila 17 bodova, a četvrtoplasirani Napoli se probio na četvrto mjesto s 15 bodova.

Inače, u ostalim utakmicama Sassuolo je pobijedio Lazio 2-1, a u pobjedničkim redovima svih 90 minuta je odradio Šime Vrsaljko. Verona i Udinese su odigrali 1-1, a za goste je posljednjih 15 minuta odigrao Stipe Perica. Atalanta je deklasirala Carpi 3-0, a u gostujućem sastavu nastupio je Igor Bubnjić. U utakmici s najviše golova Genoa je pobijedila Chievo 3-2, a domaćin je pobjednički pogodak zabio s igračem manje u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo