BAYEROVAC U NEVJERICI / 'Kako može tako dobro igrati sa 40 godina?'

Image
Foto: AP

'Za vrijeme utakmice stoper Leverkusena me začuđeno pitao kako je moguće da Giggs može igrati sa 40 godina. A što da mu kažem, to ni ja sebi ne mogu objasniti', otkrio je Wayne Rooney.

28.11.2013.
20:15
AP
VOYO logo

Napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney otkrio je kako ga je jedan igrač Bayer Leverkusena začuđeno pitao kako Ryan Giggs može tako dobro igrati sa 40 godina, objavili su engleski mediji.

"Za vrijeme utakmice stoper Leverkusena me začuđeno pitao kako je moguće da Giggs može igrati sa 40 godina. A što da mu kažem, to ni ja sebi ne mogu objasniti. Njegova kontrola lopte je fantastična, divota ga je gledati kako igra, ali ni meni nije jasno kako to uspijeva. Ja sigurno neću igrati kada budem u njegovim godinama", izjavio je Rooney nakon što je u srijedu u Ligi prvaka Manchester United u gostima pobijedio Bayer Leverkusen sa 5-0, a Giggs je odigrao cijeli susret i bio je najbolje ocijenjeni igrač Uniteda.

Giggs će u petak proslaviti 40. rođendan. Čitavu karijeru proveo je u Manchester Unitedu, za kojeg je debitirao u ožujku 1991., a do sada je na 953 utakmice postigao 168 golova. On je rekorder u povijesti engleskog klupskog nogometa po broju osvojenih naslova, sa Unitedom je 13 puta bio prvak Engleske, osvojio je četiri FA kupa, te dvije Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo