NA POMOLU VELIČANSTVENI TRANSFER / Kaka može pregovarati s M. Cityjem

Image
Foto: AP Images

Milan je Brazilcu dozvolio pregovore s bogatim engleskim klubom, potvrdio je to igračev agent Diogo Kotscho.

16.1.2009.
9:35
AP Images
VOYO logo

Zovu arapskog novca ne mogu odoliti niti oni najveći. Najnoviji dokaz tvrdnji je talijanski velikan Milan koji je dozvolio pregovore svojoj najvećoj zvijezdi Kaki i njegovom  menadžeru s Manchester Cityjem oko prelaska u taj engleski klub.

Vijest je potvrdio nogometašev agent Diogo Kotscho rekavši da je Milan autorizirao slobodu Kaki da pregovara sa Cityjem. Dogovore li se zainteresirane strane, bit će to senzacionalni transfer koji će porušiti sve rekorde. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema FIFA-inim rigoroznim pravilima, igrača pod ugovorom, a Kaka ga s Milanom ima sve do ljeta 2013. godine, drugi klub ne može izravno kontaktirati bez dopuštenja njegova trenutačnog poslodavca.

O nogometnom slučaju koji je zainteresirao cijeli, ne samo nogometni, svijet progovorio je i legendarni hrvatski kapetan i dugogodišnji igrač Milana Zvonimir Boban: " Ne mogu vjerovati da će novac ponovno pobijediti u nogometu? No, slušajući pozadinu cijele priče čini mi se da Kaku ipak prvenstveno zanima baš novac.  Zapravo, nikada nećemo saznati tko je šarmiran ovakvom ponudom, Milan ili Kaka. Ne vjerujem da je Milan spreman na odbacivanje takvog igrača jer sam uvjeren da nigdje drugdje ne mogu pronaći njegovu zamjenu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suprotno Bobanovom mišljenju, iz Milana su napokon u četvrtak poslijepodne izvijestili da ozbiljno razmatraju o ponudi Premierligaša. Kaka je još ranije poručio u javnost preko svojih pobočnika da Manchester City ne nudi 100 niti 110, već 120 milijuna eura samo za otkup njegova ugovora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo