OBOŽAVA HOKEJ

BIEBERU SE ZAGREB TOLIKO SVIDIO DA JE PROMIJENIO PLANOVE: Pogledajte s kim je pjevač jučer odradio trening

Nakon što je odradio koncert u zagrebačkoj Areni  Justin Bieber na jedno poslijepodne postao je dio tima zagrebačkih Medvjeda.

Kao svaki Kanađanin i Bieber je veliki ljubitelj hokeja i nikada ne propušta priliku otići na klizalište i pogledati lokalnu momčad, a tako je i u četvrtak stao na led s Medvjedima i odradio trening.

I sam hokejaš u mlađim danima, Bieber je vještinu testirao sa članovima Medveščakova KHL tima koji nisu na turneji po Rusiji: Samsonom Mahbodom, Ivanom Jankovićem, Matijom Miličićem, Nathanom Perkovichem i Janom Smolecom te članovima Medveščakove druge seniorske momčad Nikolom Senzelom, Ivanom Ružićem, Markom Šakićem i Matom Tomljenovićem.

Kako su priopćili iz kluba, dečki su se dobro zabavili, a Ivan Janković ukratko je opisao ovaj nesvakidašnji trening.

“Bilo je ovo zanimljivo iskustvo. Siguran sam da se ne pojavi Justin Bieber svaki dan u nečijoj svlačionici. Kako najbolji idu uz najbolje, mi u Medveščaku imali smo priliku da nam Bieber pokaže svoje hokejsko umijeće. Bilo je zabavno, dobro se uklopio i uspješno odradio trening s nama, bio je jedan od nas bez ikakvih posebnih zahtjeva. Simpa dečko”.

Joe Bašić, organizator Justinova zagrebačkog koncerta, objasnio je pak ovu ‘sportsku avanturu’ glazbene zvijezde.

“Justin je veliki ljubitelj hokeja na ledu te mu je to najdraži način opuštanja i bijeg od stresa. Na turneje nikad ne kreće bez kompletne opreme, a kad je otkrio da su hokejaši kluba Medveščak jedan od simbola Zagreba, zaželio se priključiti njihovu treningu pa smo mu kao organizator koncerta ispunili želju u dogovoru s vodstvom kluba”.

Bieberu se Zagreb toliko svidio da je u posljednji tren odlučio promijeniti planove pa nitko nije mogao predvidjeti gdje će ga zateći, a svojom šetnjom središtem grada iznenadio je obožavatelje koji su se imali sreću zateći tamo. Ovoliki interes za Hrvatsku iznenadio je i organizatora koncerta jer je prema prvotnom planu Justin trebao poletjeti u Poljsku ujutro nakon koncerta.

Povratak na Net.hr