VATERPOLSKA LIGA PRVAKA / Jug CO izborio četvrtfinale

Image

Završnicu LP Dubrovčani su osigurali domaćom pobjedom 16-5 nad Šturmom. Prolaz u četvrtfinale u posljednjem 6. kolu tražit će i Mladost te Šibenik.

28.2.2009.
20:39
VOYO logo

Vaterpolisti Juga osigurali su plasman u četvrtfinale Eurolige pobijedivši na gruškom plivalištu ruskog prvaka Šturma u petom kolu s uvjerljivih 16-5 (4-2, 5-0, 6-1, 1-2). Miho Bošković zabio je pet golova, od čega dva iz peterca, dok je Pavo Marković dodao tri pogotka. Kod Rusa je Višnjakov jedini dva puta tresao mrežu Frane Vićana.

U dvobojima petog kola Mladost je u okviru B skupine na Savi bila za nijansu bolja od španjolske Barcelonete (10-9). Danir Burić zabio je tri gola za Zagrepčane, dok su po dva dodali Nikola Franković i Petar Muslim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenčani nisu prošli teško gostovanje kod Olympiacosa, dosad neporaženog sastava u C skupini. Grci su došli do četvrte pobjede slavivši 11-6. Po dva su gola za pobjednike zabili grčki reprezentativac Christos Afroudakis i Hrvat Andrija Komadina, igrač odrastao upravo na Crnici. U sastavu Ivice Tucka s dva je pogotka prednjačio Nikola Samodol.

Za četvrtfinale će se u utakmicama posljednjega, šestog kola boriti i Mladost i Šibenik. Mladost ne smije izgubiti u gostima kod Budvanske Rivijere, dok Šibenik na svom plivalištu mora pobijediti kotorskog Primorca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo