SRNA POHVALIO NAVIJAČE I PRIZNAO / "Jedva sam trčao, fanovi su me nosili

Image

"Naši navijači su dugo čekali na jedan ovako veliki uspjeh, bili su fantastični i ovu pobjedu posvećujemo njima", rekao je naš reprezentativac.

8.5.2009.
10:35
VOYO logo

Darijo Srna, kapetan Šahtara iz Donjecka, odao je posebno priznanje navijačima svog kluba zbog sjajne podrške u uzvratnoj polufinalnoj utakmici Kupa UEFA-e protiv kijevskog Dinama. Šahtar je u Donjecku pobijedio Dinamo s 2-1, te je postao prvi ukrajinski predstavnik u finalu Kupa UEFA-e, budući da je prvi susret u Kijevu bio okončan rezultatom 1-1.

"Fantastično, to je sve što mogu reći", izjavio je Srna u prvom komentaru, a onda je na pijedestal gurnuo navijače svog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili su fantastični, stoga ovu pobjedu posvećujemo njima! Naši navijači su tako dugo čekali na jedan ovako grandiozni uspjeh, ali nikada nisu prestali vjerovati u nas. Iskreno govoreći, zadnjih pola sata utakmice sam bio tako umoran. Noge su već bile teške, ali kada sam vidio i čuo naše fanove kako nas zdušno bodre, to me je nosilo do kraja dvoboja. I ne samo mene, već i sve moje suigrače", kaže hrvatski reprezentativac, koji u Šahtaru igra na poziciji desnog braniča.

Jadson je doveo Šahtar u vodstvo u 17. minuti, ali je Ismaël Bangoura pogotkom u 47. minuti za Dinamo vratio rezultat u potpuni egal. Ipak, Ilsinho je sjajnim pogotkom u 89. minuti izazvao poplavu oduševljenja i razdraganosti na stadionu u Donjecku, te odveo svoju momčad u finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokazali smo momčadski karakter, ali moram zahvaliti Ilsinhu na njegovom fantastičnom pogotku. Komplimenti Dinamu, odigrali su vrlo kvalitetnu utakmicu. Ipak, po mom mišljenju, mi smo više zaslužili plasman u finale", zaključio je Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo