ŽELI POMOĆI

JAVIO SE I LEGENDARNI BRAZILAC: Ronaldinho odgovorio hoće li igrati za Chapecoense

Nakon što su južnoamerički mediji plasirali su senzacionalnu vijest prema kojoj bi legendarni Ronaldinho i Juan Roman Riquelme jednu sezonu besplatno odigrali za brazilski Chapecoense, čija je momčad tragično stradala u zrakoplovnoj nesreći, javili su se predstavnici bivših nogometaša Barcelone.

Novinar Mirrora Ed Maylon objavio je na Twitteru da je ova priča demantirana. Iz Riquelmeovog kampa jasnu su poručili da nije istina da će zaigrati za brazilski klub, ali da je spreman pomoći. Bivša desetka Barcelone umirovila se službeno 2015. godine.

PONOVNO ZAJEDNO: Legendarni Brazilac i Argentinac zaigrat će za Chapecoense?!

Ronaldinhov brat i menadžer Roberto Assis izjavio je pak kako je bivši najbolji svjetski nogometaš dirnut pokrenutom kampanjom na društvenim mrežama, ali da još nije donio odluku o tome.

“Teško je vrijeme, sve se tek dogodilo, ali što se nas tiče pomoći ćemo. Ne znam hoće li to biti igranjem za klub ili na neki drugi način. Ako dođe do kontakta možemo razgovarati. Čast nam je što su se ljudi sjetili Ronaldinha i dali nam razloga za razmišljanje. Mogu samo reći da smo ovdje i da smo spremni pomoći”, poručio je Assis.

Ronaldinho je posljednju sezonu odigrao tek sedam utakmica za brazilski Gremio.

Argentinac i Brazilac zajedno su, inače, proveli dvije sezone u Barceloni, prije nego što je Riquelme otišao na posudbu u Villarreal.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr