LAŽNA UZBUNA / Ivica Olić zdrav k'o dren

Image

Vijest koja je zabrinula hrvatsku sportsku javnost i koju je prvi objavio njemački Bild, o teškoj ozljedi Ivice Olića, srećom, pokazala se netočnom.

8.5.2009.
7:17
VOYO logo

Iako se tijekom dana pojavila informacija kako je hrvatski reprezentativac i napadač HSV-a Ivica Olić zadobio tešku ozljedu koljena odnosno potrgnuće ligamenata, u petak obavljeni pregled magnetskom rezonancom apsolutno je demantirao mogućnost postojanja bilo kakve ozljede. Oliću zapravo nije ništa, na sreću, radilo se samo o krivoj procjeni klupskih liječnika, objavio je Hrvatski nogometni savez na svojoj internet stranici.

Vijest koja je zabrinula hrvatsku sportsku javnost i koju je prvi objavio njemački Bild, a rano jutros prenijela većina domaćih i dio stranih medija, srećom, pokazala se netočnom.

Bild je objavio kako je Ivica Olić u zadnjoj minuti utakmice protiv Werdera zadobio udarac u koljeno odnosno da je došlo do puknuća križnih ligamenata kao i da bi se potrgani ligamenti u Olićevom koljenu mogli liječiti od šest do devet mjeseci.

Na svu sreću, našem Oliću nije "apsolutno ništa", tek je riječ o krivoj procjeni liječnilke službe, i nema nikakve dvojbe da će Olić, barem što se ove situacije i hrvatske reprezentacije tiče, apsolutno biti na dispoziciji izborniku Slavenu Biliću za susret protiv Ukrajine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo