BEZ HRVATA U DRUGOJ VOŽNJI / Ivica Kostelić izletio sa staze

Image

Ivica Kostelić nije uspio završiti prvu vožnju slaloma koji se održava na Sljemenu. Bio je to prvi njegov nastup nakon operacije koljena koju je je obavio sredinom prosinca. Najbolje vrijeme prve vožnje imao je Austrijanac Reinfried Herbst.

6.1.2010.
14:54
VOYO logo

ZAGREB - Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić nije uspio završiti prvu vožnju muškog slaloma "Sljemenske kraljice" koji se održava na Sljemenu.

Kostelić je nakon prvog prolaza promašio jedna vrata i izletio sa staze. Bio je to njegov prvi nastup nakon operacije koljena koju je obavio sredinom prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podcijenio sam strminu, nisam bio dovoljno koncentriran. Samo sam pustio skije da idu, opustio sam se. Teško je ispasti na domaćoj utrci. Jako sam razočaran jer je s ovom utrkom završena jedna serija, dvije godine bio sam drugi." - rekao je Kostelić.

Kostelić je na dosadašnja dva izdanja muškog slaloma na Snježnoj kraljici" oba puta osvojio drugo mjesto, no nažalost ovoga puta ostao je bez plasmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji u prvoj vožnji bio je vodeći skijaš u poretku slalomaša Austrijanac Reinfried Herbst koji je ostvario rezultat 50.48. Drugo mjesto sa 64 stotinke sekunde zauzeo je Talijan Giuliano Razzoli, dok je treći bio njegov sunarodnjak Manfred Moelgg sa 99 stotinke sekunde zaostatka.

 Druga vožnja je na rasporedu u 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo