Ivanović ipak oprostio Suarezu

Devanzivac Čelsija stavio tačku na incitent sa Luisom Suarezom

30.4.2013.
13:52
VOYO logo

Kapiten srpske fudbalske reprezentacije i štoper Čelsija Branislav Ivanović stavio je tačku na sukob sa napadačem Liverpula Luisom Suarezom.

Slučaj koji je danima bio jedna od glavnih vesti u Velikoj Britaniji dobio je epilog, pošto je Urugvajac dobio suspenziju od deset utakmica neigranja zato što je ugrizao za ruku srpkog fudbalera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivanović je za Novosti izjavio da je taj incident iza njega i da je oprostio Suarezu.

- U fudbalu se dešavaju zaista čudne situacije i samo u tom trenutku sam bio iznenađen, šokiran. Ma, zgranut. Digla se prašina, preko noći sam postao popularan zbog događaja u kojem sam bio samo sporedni lik - rekao je Ivanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Budete iznenađeni i ljuti u tom momentu. Ali kad se meč završi strasti se smire, sve se zaboravi. Razgovarali smo telefonom, prihvatio sam izvinjenje, policiji nisam podneo prijavu. Ja sam bio samo učesnik, ali nisam želeo da u ovom slučaju bilo šta zavisi od mene. Niti sam imao nameru da napadam Suareza, ali ni da ga branim - smatra Ivanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom "slučaja Suarez" oglasio se i britanski premijer Dejvid Kameron koji je izjavio da je kazna za napadača Liverpula od deset mečava primerena.

- U Engleskoj uzimaju u obzir i prošlost, a Suarez je imao ispade, kazne... Tako da su "disciplinci" sve sabirali i došli do brojke od sedam mečeva, plus tri uslovno. Ja ne mogu da se menjam, sve loše brzo zaboravljam tako da ću ovaj događaj pamtiti kao anegdotu - zaključio je kapiten "orlova".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo