Ivanišević objasnio zašto će Đoković osvojiti Wimbledon

Umirovljeni hrvatski tenisač izjavio je za Sport360 da je njegov prvi favorit za osvajanje Wimbledona Novak Đoković, ali i da nikako ne treba otpisivati Rogera Federera.

27.6.2014.
11:04
VOYO logo

"Moj favorit je Novak. Ulazi u najbolju formu u pravom trenutku i mislim da će kako turnir odmiče igrati sve bolje i bolje", smatra pobjednik londonskog Grand Slam turnira iz 2001. godine.

"Mislim i da Federer još ima ono nešto u sebi potrebno za osvajanje naslova. Ovo je za njega idealna podloga i najdraži turnir na kojem je mnogo puta slavio (7). U Australiji je na početku godine pokazao daleko agresivniji tenis, a to je sve utjecaj Stefana Edberga. Neće mu se sigurno dogoditi pogreška iz prošle godine kada ga je iznenadio Sergij Stakhovski. Dogurat će daleko i također je jedan od favorita za titulu", smatra Ivanišević, koji je svojedobno bio veliki ljubitelj agresivne i servis volej igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I dalje volim takav stil. Upravo je zato najbolji tenis igran ove godine u Australiji gdje su ubrzali terene i ponudili igračima brže loptice. Stanislas Wawrinka je to znao iskoristiti", zaključio je Zec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo