VELIKA NOĆ MLADOG HRVATA / Ivan Perišić potopio Partizan

Image

Mladio reprezentativac postoigao je oba pogotka u 2:0 pobjedi svog Club Bruggea nad srpskim klubom.

22.10.2009.
20:09
VOYO logo

Junak pobjede Club Bruggea nad Partizanom u susretu trećeg kola J skupine nogometne Europske lige bio je naš Ivan Perišić. 20-godišnji Splićanin strijelac je oba pogotka u 2-0 pobjedi belgijskog nad srpskim klubom.

Perišić je prvi pogodak postigao već u četvrtoj minuti, a konačnih 2-0 postavio je u u 58. minuti. Na terenu je proveo cijeli susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu iz skupine Šahtara je u Donjecku deklasirao Toulouse 4:0. Darijo Srna je u pobjedničkim redovima igrao svih 90 minuta, a strijelci su bili Fernandinho (8-11m), Adriano (24, 56) i Hubschman (39).

Na ljestvici vodi Šahtar sa maksimalnih devet bodova, Brugge je na drugom mjestu sa četiri boda koliko ima i Toulouse, dok je na začelju Partizan bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu i to treću u skupini G ostvario je Red Bull Salzburg pobijedivši Levski 1:0, a strijelac je bio Dušan Švento u 45. minuti. Hrvatski reprezentativac Nikola Pokrivač je igrao cijeli susret za austrijski sastav, a u 64. minuti je dobio žuti karton.

U drugom susretu iz skupine Lazio je slavio protiv Villarreala 2:1. Domaćin je poveo golom Zaratea u 20. minuti, rezultat je izjednačio Sebastiana Egurena u 40. minuti, a pobjednički pogodak za Lazio zabio je Tommaso Rocchi u 90. minuti. Talijanski sastav je od 69. minute igrao bez isključenog Francelina Matuzalema, a susret je sudila hrvatska šestorka koju je vodio Ivan Bebek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Salzburg sa devet bodova, Lazio ima šest, Villarreal tri, a Levski je bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo