KOVAČA NALJUTILE BAKLJE / 'Ispričavam se zbog navijača koji su pokvarili sliku o nama...'

Image
Foto: AP

'Prvih 45 minuta smo igrali presporo, previše u širinu i zato su nas Švicarci zatvarali. U nastavku smo igrali brže i odmah se vidio rezultat. Tijekom priprema za Svjetsko prvenstvo morat ćemo dosta poraditi na uigravanju', rekao je izbornik.

6.3.2014.
7:08
AP
VOYO logo

SANKT GALLEN - Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije NikoKovač nakon 2-2 remija protiv Švicarske u Sankt Gallenu procijenio je kako je igra naše momčadi bila mnogo bolja u drugom poluvremenu no u prvih 45 minuta.

"S prvim poluvremenom sigurno nisam zadovoljan, jer nedostajali su strast i želja za igrom. U drugom poluvremenu smo pokazali pravo lice, a vidjeli ste tko je igrao u prvom, a tko u drugom poluvremenu. Prvih 45 minuta smo igrali presporo, previše u širinu i zato su nas Švicarci zatvarali. U nastavku smo igrali brže i odmah se vidio rezultat. Imali smo samo tri dana priprema tijekom kojih gotovo da uopće nismo trenirali. Tijekom priprema za Svjetsko prvenstvo morat ćemo dosta poraditi na uigravanju", rekao je Kovač, te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio bih da reprezentativci do SP-a ostanu zdravi i motivirani kako bismo tijekom završnih priprema".

Hrvatski izbornik ispričao se domaćinima i zbog paljenja baklji nekolicine navijača hrvatske reprezentacije na stadionu u Sankt Gallenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AP

"Ispričao bih se Švicarcima na ponašanju nekih naših takozvanih navijača koji su svojim ponašanjem pokvarili čitavu sliku o nama".

Dvostruki strijelac za našu reprezentaciju IvicaOlić razmišlja slično kao izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drugo poluvrijeme smo kao ekipa odigrali jako dobro, a to je izbornik od nas i tražio. U prvom poluvrmenu smo dosta griješili, što je i normalno jer su neki igrači tek započeli nastavak prvenstva, a i tri mjeseca nismo bili na okupu. Ipak, pokazali smo da možemo igrati protiv reprezentacije poput Švicarske koja je među najboljima na svijetu. Nakon 2-2 imali smo dosta šansi iz kojih smo mogli doći i do pobjede. U narednim utakmicama ćemo pokušati igrati svih 90 minuta kao u drugom poluvremenu", kazao je Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike