Pogledajte čuda arhitekture za Olimpijadu u Sočiju: 'Ovo je nevjerojatno!'

Puni pohvala i oduševljenja bili su inspektori Međunarodnog olimpijskog odbora (IOC) nakon što su u četvrtak odradili završni posjet ruskom Sočiju,

27.9.2013.
7:50
VOYO logo

Članovi Koordinacijske komisije IOC-a, čiji je zadatak nadziranje priprema budućih domaćina olimpijskih igara, ocijenili su da je Soči u potpunosti spreman za Igre koje počinju 7. veljače iduće godine.

"Često govorimo da se ne smije gubiti vrijeme jer sat otkucava do svečanog otvaranja i to još uvijek stoji. Ali ono što su napravili organizatori Igara u Sočiju u prošlih šest godina je jednostavno nevjerojatno. Borilišta su spremna, duh Igara se budi, a sportaši, gledatelji i svi ostali koji će u veljači biti ovdje mogu očekivati čudesno iskustvo", istaknuo je šef Koordinacijske komisije, proslavljeni skijaš Jean-Claude Killy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/leN6UKdBp9g

Zanimljivo, nedavno je ruski predsjednik Vladimir Putin priznao da još uvijek postoje određeni propusti u pripremama za Igre, te najavio da će češće posjećivati crnomorski grad kako bi se uvjerio da se sve odvija prema planu. U međuvremenu je sve, čini se, sjelo na svoje mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Demonstrirali smo 134 dana prije otvaranja Igara da je Rusija spremna i sada nam ostaju za odraditi još samo završni detalji. Ponosni smo što smo ispunili obećanja IOC-u i što ćemo ugostiti Igre koje će biti istinski inovativne i inspirativne", istaknuo je šef Organizacijskog odbora Igara Dmitrij Černišenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo