Laži o raskolu / Igrači ljutito demantirali napise da su tražili ostavku Repeše

Image
Foto: AP Images

Španjolske novine pozvale su se na hrvatske medije te utvrdili da Repešina momčad neće izaći na teren ako ovaj ne preda ostavku. Cijela ova' glupost' lansirana je iz Izraela jer je David Pick počeo na Twitteru objavljivati vijesti o rasklolu u hrvatskoj reprezentaciji tri sata prije utakmice.

5.9.2014.
10:10
AP Images
VOYO logo

U četvrtak poslijedpodne, ugledna Marca je podledgla lažima koje su počele kolati pred utakmicu s Portorikom.

Španjolske novine pozvale su se na hrvatske medije te utvrdili da Repešina momčad neće izaći na teren ako ovaj ne preda ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utvrdili su kako će umjesto njega utakmicu voditi njegov pomoćnik Žan Tabak, koji je uoči utakmice demantirao ovu vijest: "Ne znam kako to da nazovem. Od 14 godine sam u sportu i svašta sam vidio, ali ovo je ipak presedan".

Cijela ova' glupost' lansirana je iz Izraela jer je David Pick počeo na Twitteru objavljivati vijesti o rasklolu u hrvatskoj reprezentaciji tri sata prije utakmice, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice je istupio Roko Ukić, kapetan reprezentacije, koji nije štedio riječi.

"Živimo u debilnom svijetu u kojem svaka budala može uzeti Twitter i Facebook i napisati štogod ga volja. Svi znate da smo otvoreni, da nas sve možete pitati i zato vas lijepo molim da ne nasjedate. Ako je itko slučajno i posumnjao na bilo kakva s*anja. Možemo biti bolji ili lošiji igrači, imati loš dan, ali dobro nas poznajete. Priča je potpuno neutemeljena", kazao je Ukić, na kojega se nadovezao Bojan Bogdanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Demantiram sve gluposti koje se pišu, poput one da Tomić i ja radimo protiv Repeše. To su obična s*anja".

Luka Žorić također se osvrnuo na ove neistine: "Kada momčad igra loše, javljaju se glasine, ali ovo je otišlo predaleko jer je netko pokušao napraviti razdor unutar nas. No ako smo pravi, onda si to ne smijemo dopustiti. Portorika se nisam bojao jer sam od početka vidio da smo pravi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dario Šarić također je prokomentirao situaciju.

"Ma, to što se objavilo na društvenim mrežama o nekom razdoru u našoj momčadi je potpuna besmislica. Dobili smo utakmice, očekivali smo da će nam se sučeliti i jači Portoriko, onaj s Arroyom, ali nije bilo tako, pa smo se stigli i odmoriti kroz utakmicu. U Madridu nas čekaju prave stvare. Ponosan sam što su me ovdje bodrila tri igrača, GM i njegov asistent 76-ersa", prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O glasinama pitajte onoga tko ih je pisao. Ne želim komentirati pokušaj destabilizacije reprezentacije", kratak je bio Jasmin Repeša, naglasivši kako su i dalje veliki dužnici, prvenstveno prema sebi samima jer sada Hrvatska seli u Madrid u nokaut fazu Svjetskog prvenstva.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo