TAKO BLIZU, A TAKO DALEKO / Igrači Dinama žale što nisu srušili Real

Image
Foto: PIXSELL

Nakon poraza od najtrofejnijeg kluba na svijetu Real Madrida, u redovima Dinama miješale su se emocije. S jedne strane radost zbog odlične predstave i velikog otpora 'Kraljevskom klubu', ali i žalost zbog propuštene prilike za povoljnijim rezultatom.

15.9.2011.
7:18
PIXSELL
VOYO logo

"Mislim da smo pokazali dobru igru, imali smo svoje prilike koje nismo iskoristili i zbog toga mi je žao. Tužan sam zbog poraza", kazao je jedan od najboljih igrača u redovima hrvatskog prvaka, Ivan Kelava.

Vratar Modrih je naglasio kako protiv klubova kao što je Real imaš jednu priliku koju moraš iskoristiti, no Dinamo to nije učinio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokazali smo da se možemo nositi i najvećima. I oni su ljudi od krvi i mesa. Nadam se kako će ova utakmica biti putokaz za dalje", naglasio je Kelava koji je nakon utakmice zamijenio dres s kolegom u madridskom klubu Ikerom Casillasom.

Sjajnu predstavu pružio je i Luis Ibanez. "Zadovoljan sam svojom igrom, ali i igrom cijele ekipe. Pružili smo sjajan otpor velikom klubu kao što je Real. Šteta što nismo uspjeli izjednačiti", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Fatos Beqiraj posebno je pohvalio igru u prvom poluvremenu.

"Pružili smo odličnu igru, posebno u prvom poluvremenu u kojem smo mogli i povesti. Šteta što Rukavina nije zabio, no želio je najbolje. Svi smo pružili maksimum i možemo biti zadovoljni kako smo odigrali protiv jednog od najboljih klubova na svijetu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogo se očekivalo od Sammira, no Brazilac nije pokazao svoje najbolje lice.

"Nisam zadovoljan kako sam odigrao. Trebao sam pokazati više. Možda sam bio previše rezerviran", rekao je najbolji igrač Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Tomečak je istaknuo kako je igrati protiv Kraljevskog kluba na ispunjenom Maksimiru bilo nešto posebno. "Ovo je bilo nešto stvarno jedinstveno, šteta što i rezultat nije bio bolji", poručio je Tomečak.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo