IDE PRVA FENKA / Igrač zaspao na utakmici

Dok se oko njega odvijala utakmica, dok su igrači obiju momčadi trčali oko njega, Zebrie sanders stajao je nepomično nasred igrališa, sam sa svojim mislima.

4.12.2009.
11:18
VOYO logo


Jeste li ikad vidjeli da se neki igrač toliko zadubi u svoje misli da uopće ne primjećuje da se oko njega odvija utakmica? E, upravo to je pokazao američki nogometaš Zebrie Sanders.

Dok su oko njega trčali igrači obiju momčadi, a s trbina odjekivalo navijanje, on je stajao nepomično nasred igrališta, sam sa svojim mislima. Naravno, Sanders je odmah postao je senazacija na internetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari od njega još uvijek nisu dobili objašnjenje što mu se dogodilo. Zbog toga sami pokušavaju naći opravdanje, pa tako jedan od novinara piše kako su ofenzivni igrači u američkom nogometu istrenirani da u početnoj fazi napada u "smrznutoj pozi" dočekuju braniče protivničke momčadi. Sanders je, po tom objašenjenju, jednostavno previše trenirao tu fazu napada, pa je zaboravio da nakon toga doista treba krenuti u napad.

Inače, ekipa Florida State University, za koju igra Sanders tavori pri dnu ljestvice, a u trenutku kada je Sanders zaspao gubili 24:0. Čudno, zar ne?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo