KRITIKA ZGODNE SUTKINJE / 'Idi pozirati za Playboy i makni se iz nogometa'

Image
Foto: folha.uol.com.br/Reuters

Nije dugo trebalo da krenu kritike, čak i uvrede na račun pomoćne sutkinje Fernande Colombo, koja je tek prije tjedan dana zakoračila na brazilske prvoligaške travnjake.

16.5.2014.
12:20
folha.uol.com.br/Reuters
VOYO logo

Sportski direktor Cruziera Alexandre Mattos uputio je žestoke kritike na račun pomoćne sutkinje Fernande Colombo Uliano nakon što je svirala nepostojeće zaleđe njegovoj momčadi u porazu od Atlético Mineira (1:2).

"Ljudi misle da je sve to simpatično i da je ona zgodna. Ako je zgodna, neka ide pozirati za 'Playboy' ili 'Sexy' (brazilski magazin za muškarce op.nov.). U nogometu mora znati što radi, a to ne zna. Dečki galame, a ona se vrlo brzo pogubi", rekao je Mattos te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerojatno će je još i nagraditi bez obzira što je pogriješila. Mora znati što radi, a ona radi nenormalne pogreške. To stvarno nije normalno", nimalo biranim riječima je govorio direktor Cruziera.

Image
Foto: folha.uol.com.br/Reuters

Fernanda Colombo Uliana (23) , koja još radi kao model i nastavnica tjelesnog odgoja, već je prošlog tjedna bila kritizirana od strane Muricyja Ramalha, trenera Sao Paula koji je tada u utakmici brazilskog Kupa pobijedio CRB 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je tada 'debitirala' među velikim dečkima brazilskog nogometa, svi su zanemarili trenerove kritike i njezine (loše) sudačke procjene te pričali samo o njezinom izgledu.

Sada je, čini se, 'medeni mjesec' završio i vjerojatno će joj u utakmicama koje slijede svi tražiti dlaku u jajetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo