BIJELA DESETKA / Ibričić na Poljudu do 2014.

Image

Najbolji igrač Hajduka Senijad Ibričić, potpisao je novi ugovor, te tako produžio aktualni ugovor do 2014. godine. Predsjednik Hajduka Joško Svaguša istaknuo je kako Ibru neće dobiti nitko ispod šest milijuna eura.

11.1.2010.
16:27
VOYO logo

SPLIT - Nogometaš Hajduka Senijad Ibričić danas je potpisao novi ugovor po kojem aktualni ugovor, koji mu istječe 2012. godine, produžava do 2014. godine, potvrdio je danas novinarima predsjednik Hajduka Joško Svaguša.

"Jako sam sretan. Hvala upravi, kao i našim navijačima. Hajduk se pokazao vrlo korektan, ispunili su sve što smo dogovorili", rekao je Ibričić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče eventualne Ibričićeve prodaje Svaguša je rekao "da ga neće prodati ispod šest milijuna eura".

Danas je na Poljudu obavljena i prozivka nogometaša Hajduka nakon zimske stanke, čime je označen početak priprema za proljetni dio prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na prozivci se pojavio 31 nogometaš, od kojih je trener Edoardo Reja odredio 25 koje će, kako je rečeno, voditi na skorašnje pripreme u u Marbellu u Španjolskoj.

"Sada slijedi ono pravo; pripreme, slaganje momčadi i traženje prave formule.", istaknuo je Reja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preostali nogometaši koji nisu uvršteni na popis od 25 igrača, kako je objašnjeno, trenirat će odvojeno od prve momčadi Hajduka i o njihovom će se statusu dodatno pregovarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo