što su sve radili čelnici /

I Merkel je ulazila u svlačionice, a Pahor je igračima čistio kopačke

Snimke naših polugolih nogometaša u svlačionici i hrvatske predsjednice - obišle su svijet i izazvale podijeljene reakcije

3.7.2018.
18:43
VOYO logo

Načestitala se predsjednica u svlačionici naših heroja. Euforična, uzbuđena - nije mogla odoljeti - izgrila je pomalo zatečene nogometaše. Ovo je možda prvi put da je naša predsjednica ušla u mušku svlačionicu, ali sportaše gotovo uvijek podržava bilo gdje, bilo kada. Prije dvije godine, na europskom rukometnom prvenstvo, slavila je ne samo na parketu, nego je i ispred svlačionice - kaubojima dijelila petice!

Zanimljivo, na tom istom prvenstvu - umjesto predsjednice, u svlačionici, u pravom muškom zagrljaju - zapjevao je njezin suprug Jakov Kitarović. I druge  europske kolege vole se družiti sa sportašima. Angela Merkel 2014. godine slavi njemačku pobjedu nad brazilom. No nije prošla bez pecke -  presjednik njemačkog nogometnog saveza opomenuo je kancelarku - uz tvrdnje da se politika ne miješa sa sportom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je slovenski predsjednik očito čovjek od riječi, dokazao je 2010. godine. Slovenski nogometaši izborili su nastup na svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, a Pahor, kako je i obećao - zbog toga im je očistio kopačke.

Možda nije više predsjednik, ali tik prije Davis cup utakmice s hrvatskom u Kraljevu,  tadašnji čelni čovjek srbije Tomislav Nikolić družio se sa srpskim tenisačima. Bez velike euforije, osmijeha, uzbuđenja, najsretniji su bili Nikolićevi unuci koji su iz svlačionice izišli s poklonima koje su dobili od Novaka Đokovića

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo