„I drugi loču kao Jovanović, ali se kriju“

Zoran Riznić tvrdi da je 90 odsto fudbalera sklono čašici

15.4.2013.
16:18
VOYO logo

Zvezdin štoper Milan Jovanović tokom vikenda se napio u kafani Danila Dače Ikodinovića, oštetio je auto košarkaša Vuka Radivojevića i udario policajca tokom privođenja, zbog čega mu sledi krivična prijava.

Crnogorski reprezentativac, koji je u međuvremenu zatražio raskid ugovora, i zimus je zbog sličnog stanja vraćen sa priprema u Antaliji. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Zoran Riznić, poznat javnosti kao igrač koji je voleo da popije, tvrdi da mnogi imaju taj porok, ali da se kriju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Čitao sam u novinama šta je zgrešio. Želim mu sve najbolje, ali neću ništa da mu savetujem. Izvan fudbala sam imao svoj život, a dokazivao sam se samo na terenu. Za mene je to bilo važno, ostalo su price - rekao je za 24sata Riznić.

Šapčanin je devedesetih godina bio sjajan igrač, ali je imao porok. Danas ne voli što ga mediji stavljaju na listu "Zvezdinih pijanaca". - Bio sam bela vrana jer nisam krio da volim kafanu i da pijem pivo. To sam radio javno, čaša mi je uvek bila na stolu, a ne ispod njega. Tvrdim da 90 odsto fudbalera voli da izađe i popije, ali se kriju pa niko o tome ne priča - tvrdi Rizna, koga su u Delijie jednom prilikom pozdravile transparentom "Rizna, živeli" i nacrtanom flašom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo