I DRUGI HRVAT U DRUGOM KOLU: / Ćorić preskočio prvu prepreku prema Đokoviću

Image
Foto: Profimedia

Suparnik u drugom kolu bit će mu pobjednik susreta između Južnoafrikanca Lloyda Harrisa i Čeha Lukaša Rosola,

27.5.2019.
17:20
Profimedia
VOYO logo

Nakon Marina Čilića i Borna Ćorić plasirao se u drugo kolo Roland Garrosa. U prvom susretu nadigrao je Slovenca Aljaža Bedenea sa 6:1, 6:7 (4), 6:4, 6:4 za nešto manje od tri sata igre.

Ćorić je odlično otvorio dvoboj protiv Bedenea te nakon tek nešto više od pola sata dobio prvu dionicu sa samo jednim izgubljenim gemom i uz čak tri oduzeta servisa suparniku. Slovenac se u drugom setu stabilizirao na svom početnom udarcu te je Ćorić imao samo jednu priliku za break i to u četvrtom gemu koju nije iskoristio. O pobjedniku drugog seta oflučivao je tie-break, a u odlučujućoj igri Ćorić je napravio previše pogrešaka, pa je 97. tenisač svijeta uspio poravnati rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Đokovićem u osmini

U trećem i četvrtom setu Zagrepčanin suparniku nije ponudio nikakvu šansu na svom početnom udarcu, dok je on po jednom uspijevao oduzeti servis, u trećem setu kod rezultata 1:1, a u četvrtom kod 4:4, što mu je bilo dovoljno za prolazak dalje i trćeu pobjedu u četvrtom međusobnom susretu.

Suparnik u drugom kolu bit će mu pobjednik susreta između Južnoafrikanca Lloyda Harrisa i Čeha Lukaša Rosola, a prođe li to, a bit će veliki favorit, ostala bi mu još jedna prepreka do vrlo izvjesno Novaka Đokovića u osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo