OneRepublic i Mercedes / Humana poruka zvijezda

Image
Foto: PR fotografije

Nova zvijezda za brand sa zvijezdom: Ryan Tedder, suosnivač i frontmen pop-rock benda OneRepublic, postao je novi brand ambasador za Mercedes-Benz.

8.10.2014.
22:00
PR fotografije
VOYO logo

Suradnja između automobilske marke iz Stuttgarta i kantautora iz Denvera je započela sa svjetskom premijerom nove B-klase.

OneRepublic nastupio je s novom pjesmom "I lived" uživo na Mercedes-Benz Media Night u Parizu a nakon toga, "I lived" će postati ključni element marketinške kampanje nove B klase.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video je sniman na Red Rocks amfiteatru u Coloradu, koji je na putu da postane najzelenija država u AmericiTako B-klasa Electric Drive igra vodeću ulogu u novom spotu za "I lived", koji je tek nedavno pušten na VEVO (https://vevo.ly/RjrPwB).

Image
Foto: PR fotografije

Video tumači istinitu priču 16-godišnjeg Bryana, koji živi s cističnom fibrozom. Mnogi pogođeni ljudi pate od poremećaja pluća i mutacija na ekstremiteta - uključujući Bryana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, on je još uvijek gospodar svog života, te radi ono što drugi s njegovom bolesti nisu mogli niti pomisliti da je moguće. On uživa u životu i prkosi svim nedaćama. To je poruka koja OneRepublic žele prenijeti s pjesmom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo