FOTO: / Hrvatska razbila Slovačku i osigurala nastup na EP-u

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u uzvratnoj je kvalifikacijskaoj utakmici za Europsko prvenstvo u Dubrovniku pobijedila reprezentaciju Slovačke rezultatom 14:6.

1.3.2014.
21:25
VOYO logo

Za Hrvatsku je najviše golova postigao Paulo Obradović (6). Druga uvjerljiva pobjeda naših reprezentativaca odvela je Hrvatsku na Europsko prvenstvo koje se u srpnju igra u Budimpešti. "Očekivana pobjeda s obzirom na razliku u kvaliteti. Glavninu posla smo napravili u prvoj utakmici, no drago mi je da smo i ovu utakmicu shvatili ozbiljno", izjavio je izbornik Ivica Tucak. "Opravdali smo ulogu favorita i odradili utakmicu na što bezbolniji način. Napravili smo par promjena i iskortistili utakmicu za pripremu za Grčku koju ćemo pokušati pobjediti iako nismo kompletni! Zahvaljujem podršci koju smo prošlih dana imali u Dubrovniku", izjavio je Paulo Obradović.

Hrvatski vaterpolski reprezentativci su uoči utakmici razveselili štićenike CZR-a Josipovac s kojima su proveli divne trenutke, otkrili im tajne vaterpola, ali i spremno pozirali za zajedničku uspomenu i podijelili im prepoznatljive vaterpolo kapice. Štićenici su vaterpolistima pripremili dirljivi prigodni program. "Presretan sam da smo imali prilike razveseliti štićenike doma Josipovac, da smo im u mom rodnom gradu priredili malo veselja i uljepšali dan", izjavio je reprezentativni golman, Dubrovčanin Marko Bijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo