HRABRA TVRDNJA LEGENDARNOG TALIJANSKOG NAPADAČA: / 'Ni Modrić ne bi igrao u Conteovom Interu'

Image

Puno se u zadnje vrijeme govori o situacija s Interovim playmakerom

2.2.2021.
9:48
VOYO logo

Legendarni talijanski napadač AntonioCassano osvrnuo se na situaciju oko ChristianaEriksena u Interu. Kao što je poznato, lani je stigao kao veliko pojačanje iz Tottenhama, međutim za sada ne pokazuje formu iz vremena kada je branio obje Spursa.

"On je veliki šampion, samo mu je potrebno povjerenje. Conte je promijenio mišljenje o njemu i nadam se da mu može dati veći kontinuitet. Što će imati više samopouzdanja bit će sve bolji", započeo je Cassano pa se osvrnuo na izjavu šefa Intera Beppea Marotte da Eriksen nije funkcionalan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marotta je bio u Sampdoriji kada sam tamo igrao. Može to govoriti kada je u pitanju odnos vodstva kluba i Contea, ali kada su u pitanju igrači, ponekad nije znao ni njihova imena. Ili je sam odlučio izjavili da se Eriksen ne uklapa u projekt ili mu je trener to rekao. Eriksen ne igra obranu, ne pruža balans i intenzitet i zato Conte u važnim utakmicama preferira Brozovića. Eriksen je nešto slabija verzija Modrića. Modrić nije dobar u obrani i u Conteovom Interu ne bi igrao", poručio je Cassano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodnih mjeseci oko Eriksena je kružilo mnogo glasina i pretpostavljalo se da će sigurno napustiti klub u zimskom prijelaznom roku, no trener Nerazzurra nakon utakmice s Milanom prošlog tjedna otkrio da Danski playmaker neće otići iz njegove ekipe, već će biti alternativa za hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića koji u Interu igra na sličnoj poziciji. “Već mjesec dana govorim isto: ‘Ovo je ekipa Intera. Nitko neće doći, nitko neće otići. Stalno to ponavljam i čini mi se da mi nitko ne vjeruje. Radimo s Eriksenom na taktičkoj razini kako bismo pronašli alternativu za Brozovića, jer nemamo nekoga takvog u sastavu”, rekao je Conte nakon pobjede u Kupu pa nastavio: “On je vrlo inteligentan momak, ima kvalitetu, dio je projekta i sretan sam što je postigao taj gol. Jako je sramežljiv, pa se nadam da ga ovaj cilj može uzdrmati i natjerati da izađe iz svog oklopa. Svi ga volimo, dobar je momak, možda i predobar. Mora biti odlučniji”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo