Ivičinu djevojku Elin su Hrvati jako rastužili!

11.4.2011.
11:57
VOYO logo

Hrvatska reprezentacija u hokeju na ledu odlično je startala na Svjetskom prvenstvu Divizije II koje se održava u Zagrebu. U prvom susretu domaći hokejaši su pred 2000 navijača u Ledenoj dvorani Doma sportova pregazili prvog suparnika Island sa 9:0.

Već nakon prve trećine, koju je treći golom za Hrvate u posljednjoj minuti zaokružio Veljko Žibret, bilo je jasno da će to biti lagana pobjeda Hrvatske. U 22. minuti na semaforu je već pisalo 5:0 (!) i samo je bilo pitanje s koliko će razlike završiti ovaj susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju su izabranici Brune Breganta oduševili više nego solidno ispunjenu Ledenu rezultatom 9:0, a najraspoloženiji hrvatski reprezentativci bili su Mislav Blagus i Marko Lovrenčić sa tri gola. Hrvatska u ponedjeljak u 20 sati igra s Bugarskom.

Inače, nisu svi bili oduševljeni sjajnom partijom Hrvata. Svaki pak koji su smjestili u islandsku mrežu jako je rastužio Elin Arensdottir, djevojku Ivice Kostelića, koji nije odolio prilici da svoju curu zbog toga malo zeza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A malo sam ju zezao, ipak je Hrvatska velesila u hokeju u odnosu na Island. Ma hokej je sjajna igra, za mene definitivno najbolji momčadski sport", rekao je svjetski skijaš prvak i otkrio da se upravo hokej često igra na utrkama Svjetskog kupa.

"Skoro na svakoj utrci Svjetskog kupa mi skijaši igramo hokej. Uistinu uživamo u tome. Najbolji je definitivno češki skijaš Ondrej Bank, ali i naš Natko Zrnčić Dim stvarno je jako dobar hokejaš. A nisam niti ja baš loš...", zaključio je Ivica Kostelić u izjavi za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo