U STRAHU SU VELIKE OČI / HNS: Skupština već u četvrtak

Image

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza odlučio je na današnjoj sjednici da će se skupština HNS-a najavljena za 19. travnja održati već ovoga tjedna, odnosno u četvrtak, 7. travnja, u 10 sati u zagrebačkom hotelu Sheraton.

5.4.2011.
14:28
VOYO logo

ZAGREB - Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza odlučio je na današnjoj sjednici da će se skupština HNS-a najavljena za 19. travnja održati već ovoga tjedna, odnosno u četvrtak, 7. travnja, u 10 sati u zagrebačkom hotelu Sheraton.

"Nakon rasprave o aktualnom stanju u hrvatskom nogometu članovi Izvršnog odbora su u cilju što brže konsolidacije stanja u nogometu odlučili da skupština ne bude 19. travnja, već ovoga tjedna, odnosno 7. travnja", izjavio je glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić na konferenciji za novinare i dodao da na skupštini neće moći sudjelovati nitko od suspendiranih delegata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski mediji objavili su uoči današnje sjednice IO kako bi aktualno vodstvo HNS-a moglo pomjeriti održavanje skupštine kako bi preduhitrilo odluku Ministarstva uprave, koje navodno namjerava poništiti obje izborne skupštine, one iz prosinca prošle godine kada je u glasovanju za predsjednika Nogometnog saveza Vlatko Marković pobijedio svog protukandidata Igora Štimca, te one od 20. veljače na kojoj je Štimac izabran za predsjednika HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo