ZA SAN SIRO - 10 EURA / HNS najavio da će ulaznice biti jeftinije i u Hrvatskoj

'Isprike navijačima, od sada bi ulaznice za reprezentaciju trebale biti jeftinije!' To su poručili iz HNS-a nakon što su dogovorili kako će se gostujuće ulaznice za dvoboj s Italijom na San Siru plaćati po 10 eura. Navijači su zadovoljni ali kažu, cijene moraju ostati niske.

24.9.2014.
19:07
VOYO logo

Posljednjoj utakmici hrvatske nogometne reprezentacije nije svjedočilo previše ljudi jer na tribinama Maksimira bilo je puno praznina, pa su iz Saveza krenuli u akciju. Za gostujuću utakmicu s Talijanima, priprema se teren za novu ljubav s navijačima - ulaznice po 10 eura!

"Mi smo im naravno obećali da će cijene u Hrvatskoj biti primjerene onome što ćemo dobiti u Italiji", rekao nam je izvršni predsjednik HNS-a DamirVrbanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4500 hrvatskih navijača tako će Balotellija gledati jeftinije nego ikad prije. Opet, nije da su se posebno isprsili jer i inače one jeftinije ulaznice za talijanske utakmice preko internet prodaje nisu puno skuplje od tih 10 eura. Navijači su zadovoljni, ali imaju zadatak.

"Vjerojatno ćemo napraviti nekakav intenzitet pritiska u smislu toga da probudimo svjest o socijalnoj slici u Hrvatskoj", rekao je TomislavMilajs iz Kluba navijača Uvijek vjerni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A problemi su počeli baš sa tom utakmicom protiv Malte za koju je HNS ulaznice naplaćivao i po 250 kuna. Iz Saveza su obećali za sve iduće utakmice trebale bi ulaznice biti puno povoljnije.

"Mi smo se ispričali navijačima za Maltu. Naravno da smo dovoljno mudri i da slušamo glas javnosti i da ćemo ulaznice prilagoditi općoj situaciji", rekao je Vrbanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navala za ovu utakmicu neće izostati.

"Velik je odaziv, imamo jako puno upita, iz kluba navijača očekujemo da će biti dvije i pol tisuće na kultnom stadionu San Siro u Milanu", rekao je Milajs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U reprezentaciji gdje je Savez na udaru, izbornik pod povećalom, a igrači pod upitnikom, bar će na San Siru s navijačima biti nešto lakše.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo