HOKEJAŠKA NOĆ ZA PAMĆENJE / Hećimović: Možemo mi i do kraja

Image

Nakon završetka utakmice u kojoj je Medveščak 5:2 pobijedio Graz i izborio polufinale EBEL lige, 8000 gledatelja dugo je u deliriju pozdravljalo svoje ljubimce.

5.3.2010.
9:01
VOYO logo

Kakva je to zagrebačka noć bila! Nakon završetka utakmice, u kojoj je Medveščak 5:2 pobjedom nad Grazom izborio polufinale EBEL lige, čime je ispisao najljepše stranice klupske povijesti, 8.000 gledatelja još dugo je u deliriju pozdravljalo "Medvjede".

"Ovo je za nas kao da smo u finalu", rekao je predsjednik kluba Damir Gojanović, a najzaslužniji za veliku pobjedu u četvrtak navečer Hećimović dodao: "Svejedno je koga ćemo dobiti u polufinalu, možemo i do kraja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki trener Sator ipak je oprezniji:

"Ne smijemo podleći euforiji, utakmice polufinala još su jedna razina više od ovoga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok se s jedne strane slavilo, druga strana, ona Graza, bila je u potpunom šoku.

"U šoku smo, ne mogu objasniti kako smo uspjeli izgubiti četiri utakmice u nizu. Razočarani smo jer smo igrali jednu od boljih utakmica. Ipak,  nismo igrali dovoljno pametno, pustili smo Medveščak da iskoristi dosta prilika i postigne nam golove", rekao je trener Graza Bill Gilligan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak prvu utakmicu polufinala EBEL lige igra već u utorak. Ako RB Salzburg pobijedi KAC u sedmoj utakmici, onda "Medvjedi" idu na njega, a ako izgubi, onda na Viennu. Medveščak je osnovni dio sezone završio na osmom mjestu i suparnik im je najbolja rangirana momčad iz tog dijela. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo