Nova nada / Halilović potpisao trogodišnji ugovor s Dinamom

Image
Foto: gnkdinamo.hr

Dinamo je uoči početka sezone potpisao novog igrača. Talentirani vezni igrač Tibor Halilović prošao je velik dio omladinske škole 'modrih', a ovog ljeta mu se ostvario san i stavio je svoj potpis na trogodišnji ugovor.

3.6.2014.
15:14
gnkdinamo.hr
VOYO logo

Nakon potpisivanja Alena Halilovića za veliku Barcelonu, na njegovo mjesto dolazi još jedan igrač iz Dinamove omladinske škole i još jedan Halilović – Tibor. 

Mladi veznjak u Dinamo je došao kada je krenuo u osnovnu školu, a modri dres nosi već više od 10 godina i bio je oduševljen nakon potpisivanja. Tibor je već godinama označavan kao igrač od kojeg se puno očekuje, a on je iz godine u godinu bio sve bolji da bi na koncu potpisao trogodišnji ugovor s novim - starim prvakom Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Presretan sam. U Dinamo sam došao sa šest i pol godina, igrao sam za sve mlađe selekcije kluba i san mi je istrčati na Maksimir za prvu momčad. Ovo mi je velika pohvala za dosadašnji rad, ali i još veći poticaj da nastavim raditi'', izjavio je oduševljeni mladić.

Tibor je osim Dinama navodno već imao ponuda i iz inozemstva. ''Već dugo se raspituju mnogi klubovi, čuo sam za razne ponude, ali nisam uopće razmišljao o tome. Želim igrati u Dinamu i tu je bio početak i kraj svake moguće rasprave'', jasan je bio domaći dečko iz Dubeca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo