MAMIĆ OPET IMAO SHOW / Halilhodžić ostaje trener Dinama

Image

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić izjavio je u četvrtak na konferenciji za novinare da Vahid Halilhodžić ostaje trener zagrebačkog kluba i u sljedećoj sezoni.

28.4.2011.
12:14
VOYO logo

"Halilhodžić ostaje trener Dinama. Iako se u medijima puno špekuliralo o njegovom navodnom odlasku, moram vam reći da u klubu o tome nitko nije razmišljao. Sa Halilhodžićem bi trebao razgovarati danas ili sutra, no taj razgovor neće ništa bitno promijeniti, jer Vaha ostaje trener Dinama i sutra će održati konferenciju za novinare", izjavio je Zdravko Mamić u prostorijama Dinama.

Vahid Halilhodžić je preuzeo Dinamo 16. kolovoza prošle godine nakon što je Velimir Zajec dobio otkaz zbog ispadanja u 3. pretkolu Lige prvaka od moldavskog Sheriffa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vrlo kratkom vremenu uspio je preporoditi momčad i Dinamo je protiv mađarskog Gyora izborio ulazak u natjecanje po skupinama Europske lige te je u skupini sa Villarrealom, Club Bruggeom i PAOK-om do zadnjeg kola bio u igri za prolazak u nokaut fazu natjecanja.

U zadnjem kolu Dinamo je kod kuće igrao protiv PAOK-a, a "modrima" je trebala pobjeda da bi dočekali proljeće u Europi. No, nažalost Dinamo to nije uspio ostvariti, na zaleđenom terenu slavio je PAOK sa 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Dinamo je u pet od šest utakmica Europske lige pružio dobru igru, posebice na startu kada je kod kuće dobio favoriziranog Villarreala sa 2-0.

Nedavno je Dinamo po šesti puta zaredom osvojio naslov prvaka Hrvatske, a u finalu domaćeg kupa igra protiv Varaždina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo