DRAKONSKI ODGOVOR NA DRAKONSKU KAZNU / Hajduk se povlači iz HNS-a

Image

Hajduk je zamrznuo funkcije svojih delegata u HNS-u i uložio žalbu na kaznu koju im je izrekao disciplinski sudac.

26.2.2009.
16:53
VOYO logo

Hajduk je u četvrtak zamrznuo funkcije Igora Štimca, Fredija Fiorentinija i Branka Grgića u HNS-u dok se ne sazove sjednica čija će tema biti regularnost i sigurnost natjecanja Prve HNL, objavio je predsjednik Hajduka Mate Peroš. Štimca, Fiorentinija i Grgića u HNS je delegirao Hajduk. Štimčeva funkcija u Udruzi prvoligaša neće se dirati.

Peroš je najavio i kako će se žaliti na odluku disciplinskog suca Krešimira Vlajčića koji je Hajduk kaznio s jednom utakmicom igranja bez gledatelja i novčanom kaznom od 200 tisuća kuna,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduk je zbog bengalki kažnjen sa 200 tisuća kuna, a Dinamo zbog udaranja policajaca od strane BBB sa 30 tisuća kuna. Nevjerojatno!", izjavio je Peroš.

Po njegovim riječima "dosta je više toga da određene osobe krše odredbe zakona i vrše samovolju". "Pojedina gospoda u HNS-u i HNL-u će se morati potruditi uskladiti svoje Pravilnike sa Zakonom o sprječavanju nereda na sporstkim natjecanjima", dodao je Peroš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodin Krešiumir Vlajačić nas kažnjava zbog bacanja papirića (konfeta) sa krovišta stadiona i rasizma jer je 20-tak navijača tri sekunde 'hukalo' prema nogometašu Dinama Sammiru što ja nisam čuo. Mi se ispričavamo, ali tih 20-tak navijača je malo tko čuo, ako se to doista i dogodilo. Rasizam ne podržavamo i ne opravdavamo i to je oduvijek bio stav Hajduka", zaključio je Peroš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo