SPLITSKI ANTINOGOMET / Hajduk pokleknuo i pred Slavenom

Image

Igrači Hajduka svojim su navijačima u nedjelju priredili još jedno razočaranje. Nakon vodstva 1-0 izgubili su od Slavena 2-1.

9.8.2009.
20:50
VOYO logo

Agonija kluba koji je svojim navijačima uoči početka ove sezone obećavao brda i doline nastavljena je i u nedjelju - Hajduk je u Koprivnici izgubio od domaćeg Slavena 2-1.

Prvi je zgoditak postigao Ibričić u 38. minuti iz slobodnog udarca, no domaćini su u drugom poluvremenu u razmaku od samo dvije minute preokrenuli skor u svoju korist. Posavec je u 69. minuti izjednačio, a dvije minute kasnije Jurić je postigao drugi, kasnije se pokazalo pobjednički pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ovog poraza, "splitski bili" na tablici Prve HNL zauzimaju zlokobno 13. mjesto s tek jednim bodom.

To je samo jedna u nizu turbulentnih činjenica koje potresaju Poljud proteklih dana. Prvo je nakon poraza od Zadra iz kluba otišao trener Ante Miše. Umjesto njega je došao Ivica Kalinić, no pred kraj poraza od slovačke Žiline dobio je srčani udar te je završio u bolnici. Nakon sramotnog izdanja na utakmici sa Žilinom, Uprava je podnijela ostavku, a na čelo kluba dolazi Kerumov prijatelj Joško Svaguša. U međuvremenu, klupski Nadzorni odbor ostao je bez trojice članova - Ante Sanadera, Mirka Klarića i Damira Gabrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovremeno, Torcida je u nedjelju izdala proglas u kojem traži ostavke praktički svih ključnih ljudi u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo